top of page

Het zwarte schaap

Je voelt je vaak niet gehoord of gezien. Maar als je toch gehoord of gezien wordt, dan wijzen de andere schaapjes met een vinger naar jou.


Ik ken dit gevoel

Het is iets wat bijna elke keer in mijn praktijk naar voorkomt:

  • Ik voel dat ik alleen sta

  • ik moet alles alleen doen

  • niemand begrijpt mij

  • ik kan er met niemand over praten

Geloof me, ik zelf herken dit gevoel. Zowel in mijn verleden als in het heden kom ik dit wel eens tegen. Een verschrikkelijk gevoel, soms ook met de nodige angsten erbij. Maar geloof me dit is een contrast.

Contrast is nodig!

Contrasten hebben is een verschrikkelijk moment in een proces. Maar ze zijn nodig! Zij gaan ervoor zorgen of je in je huidige positie blijft zitten of dat je naar je volgende niveau wordt gebracht.

Contrasten zijn vaak gepaard met angsten. Maar dankzij de angsten is er ook hoop. Aan dat laatste daar moet jij je aan vasthouden. Hoe klein die hoop ook is. Wees dankbaar voor dit moment, want je eerste stap is gezet!

Zorg voor verbondenheid.

Er zijn meerdere zwarte schapen tussen de massa! Met andere woorden, JIJ bent niet ALLEEN!

Het is belangrijk dat je opzoek gaat naar die andere zwarte schapen en leert van elkaar. Een mens heeft niet veel nodig om gelukkig te zijn. Omring je met de juiste mensen.

Zij gaan een bijdrage leveren aan jou en jij aan hen. Door deze verbondenheid gaat jouw energiepijl naar omhoog zonder dat het moeite kost. Want je hoeft je niet meer te bewijzen wie je bent. Je hoeft dus niet meer op te boxen tegen de stroom in te gaan omdat jouw visie misschien afwijkt van de anderen.

Wat ik gewoon wil zeggen...

Jij mag zijn wie je bent, wat je keuze ook is. Het belangrijkste is dat jij de juiste keuze maakt voor jezelf!

Wanneer jij kiest voor jezelf kies jij voor de ware universele LIEFDE!0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page