top of page
  • shanaaben

Gelukkig zijn begint vanuit de darmen

Meer en meer duiken er artikels op en beginnen mensen te beseffen wanneer je darmen niet in orde zijn dat dit een grote invloed heeft op je immuunsysteem.

Dat komt door de bacteriën die we daar zitten hebben. Ze zijn de werkbijen van ons systeem. Daarom is het belangrijk om deze beestjes in het juiste evenwicht te behouden.


Niet alleen ons lichaam heeft baat bij de juiste hoeveelheid van bacteriën, maar ook een stuk van ons geestelijk welzijn wordt daardoor beter. Ook ik ondersteun mijn darmen op regelmatige basis door gebruik te maken van de Life9.


Voordelen voor de geestelijke toestand:

  • minder stress

  • minder angst

  • verlichting bij depressie


Het is krachtig probioticum dat een gezonde spijsvertering bevorderd, de normale darmfunctie helpt behouden en dan nog eens de darmgezondheid ondersteunt.


Ik zelf neem 3-4 x 1 capsule per week. Bij drukke periodes van iets meer stress of wanneer er veel zieke mensen in de omgeving zijn, neem ik dagelijks 1 capsule. Ik neem dit nooit gecombineerd met eten. Daarom is mijn voorkeur s'avonds voor ik ga slapen.


Na het openen in de koelkast bewaren, zo blijven de levende micro organismen in leven. Want zij zorgen voor jouw maag- en darmkanaal.


Voor meer info ga naar de chat en ik help je zo snel mogelijk verder.0 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page