menu

Zijde zachte handen

Hydraterende en verzorgende handcrème met een lichte, zachte textuur die ervoor zorgt dat de crème zeer snel intrekt en gelijkmatig over de huid verdeeld wordt. Dit zijn de eigenschappen van Bio Balance Camomille handcrème.


In dit artikel leg ik jou de ingrediënten van deze handcrème uit en wat hun functie zijn om jouw handen weer zijde zacht te maken.

Mensen zijn vaak met hun gezicht bezig omdat dit het eerste is wat we zien. Maar we vergeten de impact van onze handen. Vaak vergeten mensen hun handen te verzorgen terwijl onze handen een hele dag voor ons bezig zijn.

Zeker nu in het coronatijdperk wordt de gezondheid van ons handen extra onder druk gezet met het veelvoudige gebruik van alcoholgels. Onze handen verdienen nu nog meer verzorging dan ooit tevoren!

Sterker nog, als je jouw handen vergeet te verzorgen gaan jouw handen je leeftijd verklappen. Of zelfs jouw ouder doen lijken dan dat je werkelijk bent.


Wat zit er in de handcrème Camomille van Bio Balance?

  1. Glycerine
  2. Kamille-extract
  3. Macadamia oil
  4. Meadowhoam oil
  5. Piper betle-extract


1.Glycerine

Dit mooie lichaamsstofje zorgt voor een diepgaande hydratatie. Dit is een heel belangrijk onderdeel voor het herstellen van de huid. Ook is dit belangrijk om vocht aan te trekken. Wil je nog meer weten over Glycerine? Dan verwijs ik je graag door naar het artikel: ‘Dit is Glycerine.

Kamille-extract

Iedereen kent dit klein lief bloempje dat ook gekend staat voor zijn rustgevende effect van Kamillethee.

In deze handcrème wordt de huid gekalmeerd door het kamille-extract. Het kamille-extract zorgt samen met de Macadamia oil voor een streelzachte en gladde huid.


2.Macadamia-oil

Zoals hierboven vermeld dient deze olie om jouw handen streelzacht en glad te maken. Hierdoor gaat jouw huid van je handen mooier er uitzien. Deze olie komt verder van Chinese noten.

3.Meadowfoam oil

Dit is een witte bloem met in het midden een gele zon. Dit bloemetje groeit graag in natte en vochtige plaatsen zoals bossen en kleine waterpoeltjes. De olie wordt uit de zaadjes ontgonnen en zorgen dat de huid in een goede conditie blijft.

4.Piper Betle-extract

Deze plant groeit in Indonesië. De extracten komen verder uit de blaadjes. De dit extract zorgt voor een aangename verfrissing van de handen. Wat zorgt voor een aangenaam gevoel.Tip:

Wil jij graag bij het ontsmetten jouw handen direct kunnen voeden zonder plakhanden te krijgen?

Dan raad ik jou de Curasano handgel aan.

Verder lezen

Messenger logo
Chat