menu

Webshop ervaring wordt nog beter!

Achter de schermen van de praktijk gebeurd er vanalles om de service voor de klanten nog beter te maken. De website veranderd constant, artikels verschijnen over verzorging en coaching maar ook wordt er constant bijgesleuteld in de webshop. Zodat jij nog een betere webshop ervaring kunt beleven!

Afbeelding

In mei 2020 heb ik besloten om met mijn producten een stap verder te gaan en dit ook met een nieuwe uitdaging erbij. Ik open een webshop! Dit kwam grotendeels door de coranacrisis en omdat we volop in lockdown zaten kriebelde het wel om verder te ondernemen.

Enkel de producten toevoegen op mijn site, zorgen dat mensen veilig kunnen betalen. De keuze overlaten aan de klanten of ze het liever thuis gestuurd willen hebben of zelf komen afhalen.

Zorgen voor de ideale marketing zodat mensen weten dat Silenzio ook een webshop heeft.

Na al dit werk hebben inderdaad mensen de weg naar de webshop gevonden en ik zie het aantal mensen vermeerderen.

Joepie!!!

Wat is er verbeterd?

Omdat je meer producten kunt vinden in de webshop van Silenzio, zijn de zoekfuncties verbeterd. Er zijn categoriën aangemaakt om soms vind je ook subcategoriën. Deze verbetering zorgt ervoor dat je veel gerichter jouw product kunt vinden.

1. Categorie

De eerste grote verbetering is dus de onderverdeling van de categoriën. Wanneer je in de webshop komt ga je direct alle producten zien staan. Wanneer je naar 'categorie' gaat kan je zien dat je kunt kiezen tussen oa Coaching, Gezicht en Lichaam. We kiezen heel even Lichaam. Als jij dit aanklikt komen enkel de producten naar voor die voor het lichaam geschikt zijn. Maar daar stopt het niet.

2. Subcategorie

Dit wil dus zeggen dat je nog specifieker kunt verderzoeken. Bijvoorbeeld kan je zoeken in de categorie 'Lichaam' maar je ook nog eens extra doorzoeken naar 'bodylotions'. Met deze zoekkeuze krijg jij echt het product naar waar jij op zoek bent.

Dit is een manier om heel simpel toe starten aan jouw zoektocht.

Nog klantgerichtiger

Stel je bent op zoek naar gezichtsproducten. Als je veel tijd hebt kan jij elke product gaan bekijken en gaan lezen voor welk huidtype het best gebruikt wordt. Dit is nu volledig passé! Jij kan bij 'categorie Gezicht' nu jouw type huid selecteren bij de 'subcategorie' en dan krijg jij direct de best geselecteerde Bio Balance producten die bij jouw huidtype passen.

Zo krijg jij de mogelijkheid om in dit gamma jouw keuze te maken en te bestellen. Het bespaart jouw niet alleen veel tijd maar is het ook minder stresserend om de juiste keuze te maken. 

Ben jij benieuwd?
Na het lezen van dit artikel wil jij graag shoppen in de webshop van Silenzio? Dat geloof ik best! Ontdek de nieuwe zoek opties en vindt direct de perfecte producten voor jou.

Verder lezen

Messenger logo
Chat