menu

Een masker van Appel

Iedereen is meer en meer bezig met zijn gezondheid en met zichzelf meer te verzorgen. Ook jij wil graag er zo lang mogelijk jong en fris uit zien toch?

Dit intensief vliesmasker kan jou hierbij ondersteunen. Want jij bent toch op zoek naar ontspanning?

Als je de ontspanning dan nog eens kunt combineren met het verminderen van fijne lijntjes, een strakkere huid en vochtinbrengende ingrediënten die jou huid egaler kunnen maken. Dan kan jij vanaf nu gebruik maken van dit zomers parfum intensief vliesmasker bij Silenzio.


In dit artikel ga ik alles ontleden wat in dit vliesmasker zit en je uitleggen welke krachten elk bestanddeel bezit om jou huid te verbeteren. Je gaat met je eigen ogen kunnen waarnemen dat jij door dit vliesmasker een brok natuur op jou gezicht krijgt!

De ingrediënten

Dit verfrissend anti-age vliesmasker met heerlijke zomers parfum werkt huidverstevigend en hydraterend. Reeds na de eerste toepassing zijn fijne lijntjes en rimpels minder waarneembaar en is de huidstrakker en verkrachtiger.

Danzij de nauwkeurig geselecteerde ingrediëenten zoals OsiliftⓇ, Hyaluronzuur en PhyoCellTecTM  MD, is deze formule uitemate geschikt voor de verzorging van verslapte, rijpe huid. Daardoor bied Dit masker ook intensieve hydratatie bij vochtarme huidtypes.

OsiliftⓇ:

OsiliftⓇ is een complex van natuurlijke suikers. Deze natuurlijke suikers zijn gewonnen uit haver. De bijdrage van deze suikers gaan ervoor zorgen dat je huid direct gaat liften, opspannen maar ook nog eens gaat egaliseren.

Hyaluronzuur:

Dit klinkt misschien iets heel chemisch maar dat is het niet. Want dit zuur zit van nature in ons lichaam en staat gekend als een echte vochtbinder. Naast het vochtbinden gaat het Hyaloronzuur je huid beschermen tegen de belangrijkste oorzaken van huidveroudering zoals Oxidatieve stress.

Oxidatieve stress kan veroorzaakt worden door onder andere:

  • UV stralen
  • alcohol
  • roken
  • verkeerde stofwisseling
  • ... 

3. PhytoCelltecTM md

Hier komen we eindelijk uit bij de appeltjes. Dit complex is op basis van stamcellen die afkomstig zijn van een zeldzame Zwitserse appelsoort.

Deze stamcellen zorgen ervoor dat:

  • vertraagt de veroudering van huidcellen
  • helpt de citaliteit van de huid te behouden

Verder lezen

Messenger logo
Chat