menu

Easy Body Peeling

In dit artikel vertel ik meer over de voordelen van deze Peeling. Ik vertel meer over Sojaolie en abrikozenpitten omdat dit de hoofdbestanddelen zijn van deze makkelijk aan te brengen peeling om te scrubben.

Ook vertel ik meer wat de effecten zijn voor je immuunsysteem en geef ik extra vezorgingstips om jou te verwennen.

Hier is mijn eerste tip al: Deze peeling kan je gebruiken ZONDER water!

Waarom scrubben?

De verzorging van uw lichaam is net zo belangrijk als de verzorging van uw gezicht. Een goede lichaamsverzorging gaat niet alleen verder dan de huid alleen. Uw huid wordt gemiddeld elke 28 dagen vernieuwd, maar dit proces vertraagd naarmaten we ouder worden. De dode huidcellen stapelen zich op en maken uw huid schilferig en ruw.

Als we regelmatig onze huid scrubben dan maken we onze huid zachter, gladder en bevorderen we de doorbloeding. Je kan ook gebruik maken van scrubwashandje om de huid nog beter te kunnen masseren. Het is ook heel belangrijk om uw hele lichaam te scrubben met lichte draaibewegingen zodat er een circulatie opgang komt.

Tips:

 • Vergeet zeker jouw snel uitgedroogde huiddelen niet. De knieën, voeten en ellebogen
 • scrub uw huid 1 of 2 keer per week


Afbeelding

Soja olie

Meer en meer zie je Soja olie niet alleen in de keuken opduiken maar deze plantaardige olie begint ook zijn stempel te zetten binnen de cosmetica. Dit komt omdat de olie van de uitgeperste sojabonen opzich al huidveroudering tegengaat en zelf al het uiterlijke van de huid kan verbeteren. De olie is dan ook verrijkt met omega 3, 6 en 9 , vitamines en mineralen.

Wanneer je de Easy Body Peeling gebruikt voel je ook dat er een olielaagje aanwezig is dat de huid begint te voeden. Je voelt je huid al direct zachter en gladder worden. Deze olie gaat direct naar de plaats waar het moet zijn zodat je geen olieplekken op je kleren krijgt.

Afbeelding

Abrikozenpit

De abrikozenpitten die verpulvert zijn gaan ervoor zorgen dat je huid gaat circulleren waardoor automatisch je huid wordt gemasseerd. Hierdoor worden de dode huidcellen op een snelle en praktische manier verwijderd. Daardoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd en wanneer je dan nog eens gebruik maakt van andere actieve verzorgingscrèmes dan worden deze nog veel sneller opgenomen in je huid. De korreltjes kan je nadien verwijderen met het scrubwashandje.

Zoals ik eerder vermeld had, moet je de Easy Body Peeling van BioBalance niet met waterafspoelen:

Voordeel:

 1. minder water verspilling
 2. je huid wordt minder blootgesteld aan water , dus droogt je huid minder uit
 3. de aangename olie helpt direct jouw lichaam te voeden
 4. daardoor ga je sneller resultaat ervaren voor jou huid

 Tip:

 • vergeet je handen en voeten niet te scrubben

Voordelen van scrubben voor je immuumsysteem

 • je gaat er niet alleen beter uitzien maar ook beter voelen
 • ongewenste afvalstoffen worden beter verwijderd
 • je krijgt een betere doorbloeding wordt gestimuleerd
 • je maakt tijd voor jezelf, waardoor je tot rust komt en je stress niveau gaat dalen

Tips:

 • verwijder elke keer de dodehuidcellen van je scrubwashandje door het warm te wassen
 • scrub niet op mlekken met een huidafwijking zoals posriasis, eczeem, spataders of een open wonde
 • scrub je huid 1 of 2 keer per week zodat het scrubben anders verlies je het effect omdat je huid dit gewoon wordt
 • is je huid toch verwaarloosd? Geef dan een uitgebreide scrubbehandeling en verzorg je huid nadien met de vochtinbrengende body lotion of de After Sun van Bio Balance. Wanneer je huid last heeft van verslapping raad ik je aan om het te ondersteunen met de Body en Bust crème van Bio Balance.

Verder lezen

Messenger logo
Chat