menu

Divine Destiny Groepstraject

Heb jij het gevoel dat, hoe jouw leven er vandaag uitziet, gebaseerd is op keuzes van de afgelopen jaren die tegemoet kwamen aan de verwachtingen van anderen? Je ouders, vrienden, werkgever, je partner, je kinderen … en dat jouw eigen verlangens en zielsmissie op de achtergrond is verdwenen?


Heb je het gevoel dat je vast zit en geen idee hebt welke stap je eerst moet zetten om opnieuw de verbinding met jezelf terug te vinden, je vuur te laten branden, je zielsmissie te (her)ontdekken?


Schrijf je dan in voor het 21-daags online groepstraject ‘Divine Destiny’, onder begeleiding van 3 professionele coaches en de kracht van essentiële oliën gaan we samen jouw spiritueel bewustzijn verhogen en je innerlijke kracht terugvinden. Afleidingen, woorden en programmeringen die je weerhouden van het ontdekken van je ware aard gaan we her-programmeren met EFT, begeleide meditatie en visualisatie en 3 essentiële oliën (Daily Divine, I Am Blessed en I Am Creative) die samengesteld zijn om synergetisch te werken en als aromatische aanvulling op je reis naar zelfontwikkeling, ontdekking en verlichten dienen.


Wat mag je verwachten?


We nemen je 21 dagen lang mee in deze begeleidde transformatie. Elke dag komt er 's ochtends een post online om onze intentie van de dag te zetten, nieuwe inzichten te geven en hoe we de oliën gaan gebruiken dit onder begeleiding van Aromacoach Gracy Fierens. We voorzien 2 live momenten per week. Carolien Flecijn zal elke week een meditatie en visualisatie begeleiden en samen met Shana Aben gaan we wekelijks een EFT - sessie doen van 1u om onze oude, belemmerende en beperkende overtuigingen los te laten en nieuwe te programmeren. Na elke live coaching is er nog een moment om vragen te stellen en te verbinden. Dagelijks mag je onder de post van de dag jouw vragen stellen of je ervaringen delen en uiteraard mag je steeds persoonlijk contact opnemen met ons voor persoonlijk advies.


Wanneer? 8/8 om 8u en om 20u is de eerste live sessie met een begeleide meditatie van Carolien openen we dit groepstraject in de energie van de leeuwenpoort.


Waar? Online in een besloten Facebook community


Duur? 21 dagen begeleiding en 6 live coachings, na het groepstraject heb je onbeperkt toegang tot de online community en kan je ten allen tijden bij de coachen persoonlijk terecht voor een persoonlijke coaching.*


Prijs? 278,08€ inclusief de Daily Divine set met 3 essentiële oliën: Daily Divine, I Am Blessed en I Am Creative.


Heb je de Daily Divine set al in huis? Geen probleem, ook dan kan je gerust inschrijven en betaal je 88€ voor de begeleiding en coaching.


Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar: Divinedestinygroepstraject@gmail.com*Niet in de prijs inbegrepen

Verder lezen

Messenger logo
Chat