menu

Aloë Vera

Aloë Vera of de wonderplant!

De meeste mensen weten intussen al dat het gelei achtige vocht gebruikt wordt in veel cosmeticaproducten. Omdat deze plant reinigende eigenschappen heeft, is deze instaat om je huid te verzachten en te helen.

Afbeelding


Waarom is Aloë Vera een wonderplant?

De sappen zijn zo krachten omdat het heel belangrijke voedingsstoffen bevat zoals onder andere:

 • aminozuren
 • magnesium
 • calcium
 • vitamines


Aloë Vera en de huid

Bij verzorgingsproducten gaan we ervoor zorgen dat ons huid beschermd wordt. Dit is ook belangrijk omdat onze huid elke dag wordt blootgesteld aan UV-stralen, uitlaatgassen, temperatuur verschillen... Daarom is het belangrijk om je huid zo vroeg mogelijk te verzorgen en te geven waar jou huid recht op heeft.

Wanneer jouw verzorgingsproduct Aloë Vera bevat gaat deze jou helpen bij:

 • zonnebrand
 • huidveroudering
 • eczeem
 • acne


Wat doet Aloë Vera bij jouw huid?

Bij zonnebrand gaat aloe vera pijnstillend werken en gaat je huid sneller herstellen. Iedereen wil graag een soepele strakke en stralende huid. Daardoor kan je deze wonderplant zeker inzetten zodat je geen huidveroudering krijgt of afremt. Wanneer je last hebt van huidirritaties zeker nu met de mondkapjes is het aangeraden om Aloë Vera aan te raden. Omdat de anthraquinone in staat is om antibacterieel en schimmels doodt.

De wonderplant wordt opgenomen via jouw huid om zo jou gezicht te herstellen en gaat als het ware ook een film laagje op het huid brengen zodat jouw huid beterbeschermd wordt door factoren van buitenaf. Aloë Vera in gezichtsproducten is zo goed verwerkt dat het niet schadelijk kan beginnen werken zodat jij ook meerdere producten kunt gebruiken waarin Aloë Vera in verwerkt wordt.
Afbeelding

Deze raad ik jou aan...

Gezicht

 1. De producten die ik in mijn praktijk gebruik en (online) verkoop met Aloë Vera zijn Silky Smooth en de Active Age. Deze 2 dagcrèmes kunnen zowel door mannen en vrouwen gebruikt worden. Ook zijn ze beide verrijkt met een hypoallergeen parfum en hebben ze ook een UV-filter. Wat hen uniek maakt zijn de extra essentiële olien die nog zijn toegevoegd. Een dagcrème is iets dat iedereen zou moeten gebruiken om jou gezicht extra te ondersteunen.
 2. Wanneer je toch een stapje verder wilt gaan in jou schoonheidsritueel met Aloë Vera is het must om jouw gezicht te reinigen met de Aloë Vera Lotion van Bio Balance. Deze helpt de geïrriteerde huid en acnè nog beter te helen zodat jouw huid nog mooier en stralender is.
Afbeelding

Lichaam

In mijn praktijk en in de webshop staan er voor jouw lichaam 2 parels te blinken die jou lichaam kunnen voeden met onder andere de krachtige eigenschappen van Aloë Vera. Bij de meeste klanten van mij kennen de Body Lotion van Bio Balance die een subtiele fruitige geur geeft. 

De andere body lotion is meer een After sun maar wordt ook aangeraden om dagelijks te gebruiken. Deze heeft een exotische geur en heeft als naam After Sun Hydrenia.

Wist je Dat je...?

 •  'aloë' afgeleid uit arabisch alloeh, wat 'bitter' betekent
 • 'vera' is dan weer latijns voor 'ware'
 • bij de Egyptenaren kreeg deze plant de naam van 'eeuwige jeugd ' of ‘onsterfelijk’ 
 • daarom werden sommige Farao's na hun overlijden in gebalsemd met Aloë Vera

Verder lezen

Messenger logo
Chat